AVEM CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ. Rezultat excelent pentru una dintre marile speranţe ale secţiei de atletism ale Clubului Sportiv Târgovişte!

Mihai ROŞOIU
0 0

Maria Balache s-a prezentat la înălţime, sâmbătă, în finala Campionatului Naţional pentru copii 1 şi 2, găzduită de stadionul „lolanda Balaş Soter” din Bucureşti. În urma unei evoluţii pe măsură, sportiva antrenată de Desdemona Banu lonescu a devenit campioană a României, în proba de 300 metri, dedicată copiilor 1.
Talentata atletă a clubului nostru a obţinut aurul după ce acele ceasului s-au oprit la 42.53. Rezultatul înregistrat de Maria Balache la Naţionalele pentru copii 1 şi 2 a mulţumit din plin staff-ul tehnic.
„Rezultatul înregistrat de Maria la acest Campionat Naţional m-a bucurat foarte mult. Este un rezultat muncit şi pe deplin meritat. A tras din greu pe întreaga durată a cursei, iar la final a obţinut cea mai strălucitoare medalie. Maria s-a pregătit intens în ultimele săptămâni, chiar dacă am întâmpinat anumite restricţii din cauza pan-demiei. Este un copil de mare perspectivă şi am mare încredere în potenţialul său”, ne-a declarat Desdemona Banu lonescu, antrenoarea Mariei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AIOANI A FOST CHEMAT DE CHINDIA DE LA LOTUL NAŢIONAL U21

În perioada 4-6 august 2020, selecţionerul reprezentativei Under 21 a României, Adrian Mutu, a decis să organizeze un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, unde e programat şi un meci amical cu Farul Constanţa.Marţi seara, Adrian Mutu a condus primul antrenament din funcţia de selecţioner […]