Avansări în grad la Jandarmeria Dâmboviţa

I.B.

jandarmiLa sfârşitul lunii iulie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, conform prevederilor Statutului cadrelor militare a unui număr de 20 jandarmi care au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională, remarcându-se prin cultură, personalitate, spirit de organizare şi iniţiativă.
Astfel, doi ofiţeri şi 18 subofiţeri au primit o tresă în plus pe epoleţi, fiind felicitaţi în cadru festiv de către inspectorul şef, col. Costel GAVRILă, care le-a înmânat noile grade şi le-a cerut să se implice activ în muncă pentru desfăşurarea în condiţii optime a misiunilor încredinţate.În fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv. Avansări înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie). Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, pe 3 aprilie , trei ofiţeri şi patru subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, iar inspectorul şef, col. Costel Gavrilă, i-a felicitat pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea desfăşurată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mascaţii au descins la cei care au dat atacul la Termocentrala Doiceşti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte şi Poliţiei Oraşului Găeşti precum şi jandarmii mascaţi de jandarmi au efectuat şase percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Târgovişte, Vulcana Pandele, Glodeni şi Mătăsaru, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări a reieşit că […]