Aurelian Cotinescu, preşedintele ales al PNL Târgovişte cheamă consilierii locali la raport

0 0

La prima întâlnire cu reprezentanţii presei locale, în calitate de preşedinte ales al PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a arătat că nu este genul de politician care se îmbată cu apă rece. A recunoscut că în Târgovişte, unde „electoratul este înclinat spre dreapta, n-avem organizare şi nici nu ştim să transmitem un semnat corect”, fiind conştient că nici măcar oamenii de partid bine pregătiţi nu pot suplini asemenea lipsuri. În consecinţă, a promis o comunicare mult mai consistentă, dar şi reconstrucţia de la bază, adică din cartiere, a PNL Târgovişte.
Preşedintele Cotinescu vrea şi o îmbunătăţire la nivelul activităţii consilierilor locali ai partidului, cărora are de gând să le ceară rapoarte individuale privind activitatea desfăşurată de la începutul mandatului. Mai mult, este de părere că proiectele de hotărâre importante trebuie să fie discutate înainte de şedinţele CLM „pentru că ne propunem ca linia de vot să vină de la biroul politic.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Simpozion regional consacrat împlinirii a 18 ani de activitate CRFIR Târgovişte

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc simpozionul regional dedicat împlinirii a 18 ani de activitate a Centrului Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Târgovişte, tema aleasă fiind „Dezvoltarea durabilă a mediului rural”. Printre invitaţi s-au numărat directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Adrian Chesnoiu, vicepreşedintele Senatului – Adrian […]