Aurelian Cotinescu, PNL Târgovişte: „Banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă, în economia locală”

El însuşi antreprenor, preşedintele PNL Târgovişte a vorbit despre situaţia dificilă a economiei naţionale, despre constrângerile tot mai mari cu care se confruntă mediul de afaceri local, ca efect al pandemiei Covid-19. Acesta a făcut apel la târgovişteni, să susţină mediul de afaceri local. Aurelian Cotinescu îi îndeamnă pe târgovişteni să se aprovizioneze de la magazinul „de la colţul blocului”, nu de la marile magazine, să cumpere legume şi fructe de la micii producători locali şi să-i susţină astfel să străbată această perioadă dificilă.
„Pentru a sprijini mediul de afaceri local îi sfătuiesc pe concetăţenii mei să meargă şi să cumpere de la magazinele mici de cartier. În primul rând că nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la hipermarketurile din centru, pe o distanţă lungă, iar pe de altă parte îi ajută pe cei care au business-uri în Târgovişte, oameni de afaceri care trăiesc din acel mic magazin, care la rândul lor plătesc salarii pentru vânzătorii angajaţi acolo, plătesc taxe şi impozite locale, îşi întreţin familiile. Este momentul de solidaritate la nivel naţional, dar este şi momentul de solidaritate la nivel local, să ajutăm mediul de afaceri târ-goviştean, să ajutăm producătorii din Târgovişte. In zona legumicolă din Cartierul Matei Voievod, în Sârbi, acolo sunt foarte mulţi producători de legume, să-i ajutăm să-şi vândă marfa în pieţe sau pe canalele online. Oamenii aceştia au nevoie de suportul nostru, trebuie să fim aproape de ei. Pe de altă parte banii pe care îi avem săi cheltuim cu grijă în economia locală şi dacă mergem să cumpărăm anumite lucruri să le cumpărăm de la firme din Târ-govişte. Numai împreună vom trece peste această criză şi împreună vom reuşi să ne susţinem unii pe alţii”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BURLEANU: "FRF ÎŞI DECLARĂ CAPACITATEA DE A CONTRIBUI LA REPORNIREA ECONOMIEI ŞI LA IEŞIREA DIN ANXIETATEA SOCIALĂ"

„FRF, prin statutul ei de leadership în rândul organizaţiilor sportive din România, prin rolul de coordonator al activităţii fotbalistice şi cel de organizator de evenimente sportive majore în ţara noastră, îşi declară capacitatea de a contribui la repornirea economiei şi la ieşirea din anxietatea socială determinată de restricţiile şi provocările […]