Published On: vin, sept. 13th, 2019

Aurelian Cotinescu, PNL: „În timp ce alte oraşe capătă valenţe europene, Târgoviştea se zbate în mediocritate”

nichiduta.ro

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a criticat într-o conferinţă de presă modul în care au fost marcate zilele oraşului, cu tarabe de tot felul şi sute de maşini parcate pe spaţiul verde, în Parcul Chindiei, şi a vorbit despre aglomerarea excesivă a traficului rutier, odată cu începerea anului şcolar. A mai spus şeful liberalilor târgovişteni că există rezolvare pentru această din urmă problemă, cu condiţia ca executivul Primăriei Târgovişte să pună în aplicare proiectul propus de consilierii PNL, privind înfiinţarea de rute pentru transportul exclusiv al elevilor:
„Începerea anului şcolar ne aduce, bineînţeles, ambuteiajul pe care îl ştiam de ani de zile în traficul rutier. Pentru câteva mii de persoane, părinţi, elevi şi nu numai, începerea anului şcolar coincide cu aglomerarea excesivă din traficul târgoviştean, în principal pe bulevardele mari şi în zona şcolilor. Minute întregi pierdute în trafic, nervi de cu dimineaţă şi nu în ultimul rând poluare excesivă. Asemenea probleme vor persista dacă executivul Primăriei Târgovişte nu ia în calcul mai vechiul proiect votat la începutul anului, de către toţi consilierii, indiferent de partidul politic şi asumat în presă de primar.
A fost depus un proiect la începutul anului, un proiect PNL, prin care ceream să se creeze patru linii de autobuz pentru elevi şi studenţi, cu gratuitate pentru aceste categorii, achiziţionarea a patru autobuze noi care să deservească liniile respective, astfel încât părinţii să nu mai fie nevoiţi să-şi ducă în fiecare dimineaţă şi să îşi ia copiii la prânz de la şcoală, aglomerând traficul. Vă spuneam că a fost depus de PNL acest proiect şi se pare că, de fapt, paternitatea proiectului este problema Primăriei Târgovişte. Din această cauză proiectul a rămas nefinalizat.”
Cotinescu a mai arătat că proiecte similare se bucură de succes în oraşe precum Timişoara, Cluj ori Bucureşti, concluzionând că, în timp ce „alte oraşe capătă valenţe europene, Târgoviştea se zbate în mediocritate”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro