Aurelian Cotinescu, candidat PNL pentru Primăria Târgovişte: „Vom relua rapid construirea de locuinţe pentru tineri!”

Aşa cum cei mai mulţi dintre târ-govişteni ştiu deja, programul electoral al candidatului Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al Municipiului Târgovişte, Aurelian Coti-nescu, include numeroase proiecte destinate tinerilor.
Cotinescu apreciază că tinerii trebuie să aibă perspective de realizare profesională şi facilităţi la ei acasă, un ajutor real care să îi determine să rămână la Târgovişte, să nu mai plece în oraşe mai dezvoltate.
Unul dintre proiecte se referă la finalizarea locuinţelor ANL şi repartizarea acestora familiilor tinere, care au nevoie de sprijinul comunităţii la început de drum, şi va beneficia de sprijin la cel mai înalt nivel!
Adrian Chiţescu, directorul ANL România, îl susţine pe Aurelian Coti-nescu şi proiectele echipei liberale pentru oraşul Târgovişte. După 10 ani de lipsă de interes din partea actualei administraţii, am reuşit să deblocăm proiectul ANL Târgovişte, în valoare de 42.000.000 lei. Asta înseamnă 146 de locuinţe noi pentru tineri! Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în luna noiembrie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România, a acceptat invitaţia de a participa la dezbaterea publică iniţiată de liberalul Aurelian Cotinescu

Cosmin Bozieru, Candidatul Pro România pentru funcţia de primar al Municipiului Târ-govişte, a anunţat că acceptă invitaţia la o dezbatere publică lansată de Aurelian Cotinescu, candidatul PNL Târgovişte.Mai mult decât atât, Bozieru susţine că toţi candidaţii la funcţia de primar al Târgoviştei ar trebui să participe la dezbaterea electoral directă, […]