AUR PENTRU GABRIEL PLEŞA

Mihai ROŞOIU

Judocanul Gabriel Pleşa, legitimat la Clubul Sportiv Târgovişte, a devenit campion al României la juniori, la sfârşitul acestei saptamâni. Sportivul antrenat de Ilie Torcica a avut un parcurs excelent la Poiana Braşov, în finala Campionatului Naţional U16, în limitele categoriei 66 de kilograme.
În disputa pentru aur, sportivul clubului nostru l-a învins prin ippon, pe Hunor Mihaly, de la CSŞ Miercurea Ciuc. Pâna la meciul din finala, Gabriel a trecut, pe rând, de Paul Resmeriţa (CSŞ Oneşti) şi de Alexandru Petrescu (LPS Mircea Eliade Bucureşti).
Dupa cucerirea aurului, sportivul Clubului Sportiv Târgovişte a demonstrat înca o data ca este unul dintre cei mai promiţatori şi talentaţi judo-cani din România, aşa cum o facuse şi cu trei ani în urma, când ajunsese campion naţional la copii U14.
„Gabriel a avut parte de un parcurs excelent la Poiana Braşov. A devenit campion al României după ce a câştigat toate meciurile la pas. Este un sportiv de mare perspectivă. Mă bucur foarte mult de performanţa atinsă de Gabriel. Îmbucurător este faptul că de la aceste Naţionale am reuşit să ne întoarcem cu trei medalii”, ne-a declarat Ilie Torcica, antrenorul secţiei de judo de la CS Târgovişte.
Alţi sportivi din cadrul clubului nostru care au reuşit sa urce pe podiumul de premiere la Naţionalele U16 au fost Daria Ghinescu şi Iulian Negoescu. Daria a ajuns vicecam-pioana a României, la categoria +70 de kilograme, iar Iulian a cucerit bronzul în limitele categoriei +81 de kilograme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN LOC MAI SUS PENTRU SORANA CIRSTEA

Simona Halep se menţine pe locul 2 WTA, cu 7.255 de puncte, iar australianca Ashleigh Barty continuă să conducă ierarhia, cu 8.717 puncte, potrivit clasamentului dat publicităţii luni.În Top 10 WTA a intrat Arina Sabalenka din Belarus, care a câştigat turneul de categorie WTA International de la Linz. Ea a […]