ATOCIAŢIA ECOLOGICĂ FLOARE DE COLŢ CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a IV-a

Urmându-şi tradiţia, în perioada 19-22 noiembrie 2020, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Asociaţia Chindia Jurasic Park, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va susţine activităţile practice ale proiectului „CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a V-a”, concurs tematic cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi/Leaota – Complex Hotelier Gâlma.
La concurs vor participa 5 echipe de câte patru tineri (2 fete şi 2 băieţi), din judeţul Dâmboviţa, reprezentând: unităţi de învăţământ sau ONG-uri.
Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, speologie, orientare turistică, căţărare la stâncă, coborâre în rapel, activităţi de ecologizare şi probe teoretice specifice.
Proiectul va fi a 91-a etapă a programului Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, program care a implicat până în prezent, peste 4450 de persoane în cei unsprezece ani de la înfiinţarea asociaţiei.
Vă aşteptăm alături de noi! Informaţii suplimentare la tel: 0722
689911
Bocanciu Ileana -Preşedinte AEFC -Coordonator proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Euro a adormit la 4,87 lei

Radu GEORGETCU_Leul a avut săptămâna trecută o evoluţie stabilă, uşor descendentă, în contrast cu alte monede din regiune care au recuperat o bună parte din pierderile înregistrate în faţa euro până la sfârşitul lui octombrie. Decizia de joi a CA al BNR de a menţine rata dobânzii de politică monetară […]