ARBITRII SE PREGĂTESC PENTRU NOUL SEZON

Mihai ROŞOIU
0 0

Începând din 3 iunie, şi până vineri, 5 iunie, arbitrii de Liga 1 şi o parte dintre cei de Liga 2 susţin testele fizice.
În vederea reluării competiţiilor, arbitrii au început pregătirea. Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri.
Conform Protocolului de Reluare a Competiţiilor, în fiecare oraş în care se va disputa un meci de fotbal va fi alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru meciul respectiv nu va putea participa.
Arbitrii au efectuat deja testele Covid-19, iar rezultatele au fost toate negative.
Testarea se va repeta la fiecare 14 zile, iar costurile acestor teste sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.
A urmat apoi vizita medicală, iar începând de miercuri, 3 iunie, timp de trei zile, arbitrii susţin testele fizice. Dacă până acum acestea se desfăşurau în acelaşi loc, de data aceasta au fost înfiinţate 6 centre în ţară pentru a se evita aglomerarea şi deplasările pe distanţe lungi: Arad, Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Craiova, Piteşti şi Bucureşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LE-AU PREGĂTIT TERENUL OLIMPICELOR!

Terenul oficial de baschet 3×3 achiziţionat de Federaţia Română de Baschet cu sprijinul financiar al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a fost instalat în faţa Sălii Polivalente din incinta Complexului Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani. Astfel, componentele lotului olimpic de baschet 3×3 al României se vor putea antrena în […]