ARADUL SE ÎNTĂREŞTE, TÂRGOVIŞTEA BATE PASUL PE LOC

Mihai ROŞOIU
0 0

baschetÎn timp ce echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte nu a anunţat niciun transfer pentru viitorul sezon, conducerea Aradului a perfectat mai multe transferuri.
Lotul echipei Univ. Goldiş ICIM Arad prinde contur. Stacey Nolan şi Dan Moraru au bătut în cuie primele mutări pe piaţa de transferuri. În cap de listă stau sârboaicele Hadzovic şi Karakasevic, plus pivotul Ildiko Nagy, ultima oară la Târgovişte, dar şi una dintre componentele echipei naţionale de baschet feminin a României, Hanna Demeter, care a jucat sezonul precedent la Galaţi.
„Ne aflăm în plină perioadă de pregătire, selecţie şi achiziţii pentru sezonul viitor. Am concretizat şi câteva contracte, pentru cele două echipe ce le vom înscrie sezonul viitor, una în Liga Naţională şi una în Liga I. În lotul echipei mari sunt deja Hadzovic şi Karakasevic, plus Nagy şi Demeter. De asemenea, continuăm colaborarea cu tinerele Gădărici, Ebervein şi Bupte. Obiectivul nostru calificarea în play-off şi o clasare cât mai bună în Cupa României”, anunţă preşedintele „galben-albastrelor”, Marcel Urban.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pentru facultate, candidaţii pot depune dosarele de înscriere de săptămâna viitoare

Absolvenţii claselor a XII-a pot depune de săptămâna viitoare dosarele de înscriere la facultăţile din Capitală, după ce se vor încheia probele scrise ale examenului de bacalaureat şi după ce vor afla rezultatele. Înscrierile pentru admitere la studii universitare de licenţă şi de masterat la facultăţile Universităţii din Bucureşti încep […]