APIA: 31 iulie-data limită pentru solicitarea subvenţiei la motorina utilizată în trimestrul II

0 0

Agenţia de Plăţi şi lntervenţie pentru Agricultură primeşte cereri de plată de la apicultorii care solicită sprijin financiar în cadrul Programul Naţional Apicol până la data de 01 august, inclusiv.
în judeţul nostru, sunt aproximativ 140 de crescători de albine care pot beneficia de sprijin în cadrul Programul Naţional Apicol. Până la această dată, la APlA Centrul Judeţean Dâmboviţa au fost înregistrate 16 solicitări de sprijin pentru apicultură.
De asemenea, reamintim că până la sfârşitul acestei luni, APIA Centrul Judeâean Dâmboviţa primeşte cererile pentru ajutorul de stat prin rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul II / 2020. Au fost primite 47 de cereri de ajutor de
stat.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură şi a fost calculat la valoarea de 1,5258 lei/ litru.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi copiile facturilor de achizitie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA 1

PORTARCătălin Straton (Dinamo / 30 de ani / 7 jocuri) -Intervenţiile sale foarte bune, în special din repriza secundă, au contribuit la câştigarea unui punct de către roş-albi. Prinde pentru a doua rundă la rând echipa etapei.FUNDAŞIDamien Dussaut (Viitorul / 25 de ani / 11 jocuri) -A avut o evoluţie […]