ANTRENORUL CHINDIEI, URMĂRIT DE CÂINI ŞI LA TV

Mihai ROŞOIU

Viorel Moldovan, antrenorul de la Chindia Târgovişte, a oferit un moment comic la Fotbal Club, pe gustul iubitorilor de animale.
Tehnicianul a participat la emisiune prin intermediului Skype-ului şi, la un moment dat, în cadru a apărut căţelul său, Benny.
Întrebat cine este cel care doreşte să apară la televizor, Moldovan a explicat:
„Cel mai bun băiat, Benny, căţelul meu. Este un brac german. Nu îl iau cu mine la echipă, nu l-am mai scos de mult… Când aveam timp mai mult îl scoteam la vânătoare, acum stă mai mult pe acasă…”, a spus Viorel Moldovan pentru Digi Sport.
Chindia Târgovişte, echipa pregătită de Viorel Moldovan, se află pe penultimul loc din Liga 1, cu 14 puncte. Chindia este la egalitate de puncte cu formaţia clasată un loc mai sus, Academica Clinceni, însă golaverajul elevilor lui llie Poenaru este mai bun.
Jucătorii Chindiei au disputat deja două jocuri în play-out-ul Ligii 1, dar nu au obţinut decât un punct, după ce au pierdut cu Hermannstadt, scor 1-0, şi după un rezultat de egalitate cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile (117) De la explozia urbană la bidonville-ul global

de Mike Davis_Allianza a fost prezentată ca un fel de plan Marshall pentru emisfera occidentală, ce urma, în curând, să ridice nivelul de viaţă al locuitorilor continentului sud şi central american la unul comparabil cu cel al occidentalilor, ba chiar mai mult, cu cel al tuturor gringo, iar în cel […]