ANCA STOENESCU A PREZENTAT ECHIPAMENUL NAŢIONALE DE BASCHET 3X3

Mihai ROŞOIU
0 0

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat, vineri, în cadrul unui eveniment organizat la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, echipamentul oficial al delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cu această ocazie, a fost lansat şi clipul de promovare – TEAM ROMANIA.
Pe o scenă amenajată în aer liber în incinta bazei sportive de la Izvorani, vineri, a avut loc o prezentare inedită a echipamentului oficial al delegaţiei olimpice a României. Astfel, în prezenţa preşedintelui COSR, Mihai Covaliu, a ministrului Tineretului şi Sportului, lonuţ Stroe, a ambasadorului Japoniei în România, Hitoshi Noda, a unor conducători de federaţii naţionale sportive, dar şi a reprezentanţilor mass-media, au urcat pe scenă numeroşi sportivi români calificaţi la JO de la Tokyo.
Printre „modelele” olimpice s-au aflat şi reprezentantele baschetului feminin, Gabriela Mărginean şi Ancuţa Stoenescu, care au urcat pe scenă alături de gimnastul Marian Drăgulescu, scrimera Ana-Maria Popescu, înotătorul Robert Glinta, luptătoarea Alina Vulc, canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, Gianina Beleaga etc. Echipamentul oficial al delegaţiei olimpice este personalizat cu logo-ul „Team Romania”, acesta fiind imprimat atât pe tricouri şi treninguri, precum şi pe genţi şi alte accesorii.
„Astăzi ar fi trebuit să asistăm la defilarea sportivilor români la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Câţiva dintre campionii României au venit, azi, aici la Izvorani, pentru a face o repetiţie înainte de a urca pe podiumul olimpic. Astăzi au dorit să îmbrace echipamentul olimpic pentru a fi mai aproape de momentul Jocurilor Olimpice”, a declarat preşedintele
COSR.
Pe de altă parte, înaintea Adunării Generale ordinare a COSR, şedinţa care s-a desfăşurat pe stadionul din incinta complexului de la Izvorani, a fost prezentat pe un ecran uriaş şi clipul de promovare – TEAM ROMANIA, care transmite un mesaj de încredere că împreună putem depăşi această perioadă, ca flacăra este aprinsă în fiecare, iar speranţa luminează calea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelica (XXII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Singurul bărbat, chiar singurul, capabil să-i constrângă pe turci să-şi descopere existenţa patriei pe propriul lor pământ, a fost Kemal paşa, viitorul Ataturk, „Părintele turcilor”. Va da naştere unui popor cu ajutorul unei dureroase cezariene. Nemulţumindu-se doar să pună la cale o insurecţie şi să câştige un […]