Amendamente la proiectul Legii Bugetului

0 0

Conferinta PDL 30.01.2013Preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, a declarat că singurii parlamentari de Dâmboviţa care au depus amendamente la proiectul Legii Bugetului de Stat pe 2013 au fost ai PDL şi PP-DD.
„Am depus 249 de amendamente, în beneficiul a 68 localităţi dâmboviţene. Aceste amendamente au fost aprobate în comisiile reunite de administraţie publică, în prezenţa viceprim-ministrului Liviu Dragnea”. Dpt. Florin Popescu a precizat că, prin acele amendamente, au fost solicitate alocaţii bugetare pentru lucrări de apă, canalizare, baze sportive, lăcaşe de cult, lucrări de infrastructură.
„Aceste amendamente degeaba au fost aprobate în unanimitate în comisiile de administraţie, dacă nu vor fi susţinute în Comisia de Buget şi în plenul Parlamentului” – a mai spus Florin Popescu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FMI este favorabil taxelor ce nu afectează Investiţiile şl apariţia de noi locuri de muncă CAS-ul, redus din 2014

Actualul sistem de asigurări sociale permite migrarea dintr-o zonă de taxare în alta O veste bună pentru toţi cei care dezvoltă o afacere ce implică angajarea de personal: contribuţiile de asigurări sociale (CAS) vor fi reduse începând cu anul 2014. Declaraţia, publică, a fost făcută săptămâna aceasta de către ministrul […]