ALTE SCHIMBĂRI IN BASCHETUL ROMÂNESC

Mihai ROŞOIU

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet din data de 20.11.2020, în baza votului exprimat online de 12 membri ai Consiliului Director, a hotărât următoarele:

  1. Evoluţia pandemiei din ultima perioadă face dificilă desfăşurarea turneelor LNBM cu toate cele 14 echipe într-o localitate.
    Departamentul Competiţii al FRB a prezentat o variantă în care turneele din turul LNBM se vor desfăşura pe grupe de 4 echipe în 3 (4) localităţi.
    La fiecare sesiune de turnee, componenţa grupelor se va schimba, pentru a permite desfăşurarea tuturor etapelor din tabelul Berger.
    Această variantă s-a discutat într-o şedinţă zoom şi a fost agreată de reprezentanţii cluburilor din LNBM. Se aprobă cu majoritate de voturi (12 pentru).
  2. Aprobă cu majoritate de voturi (12 pentru) materialul care va fi prezentat la şedinţa COSR „Reprezentarea României la JO, Tokyo 2020”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Între cer şi pământ. Poezia şi transele ei. Eus Platcu. Ofrandă lui Priap. Editura Cetatea de Scaun

Ofrandă lui Priap de Eus Platcu este un volum de poezie extra şi intrasenzorial, este o carte a plăsmuirilor, a facerii permanente a poeziei şi, în acelaşi timp, al desfacerii autorului din mrejele ei, a refuzului poetului de a (mai) convieţui în preajma şi împreună cu marea lui dragoste, cu […]