ALTE COMPETIŢII ANULATE

Mihai ROŞOIU

Intr-un comunicat al Asociaţiei Balcanice de Volei a fost comunicată decizia de anulare a Campionatelor Balcanice masculine U20 şi U18, respectiv feminine U19 şi U 17, au fost anulate. De asemenea, toate competiţiile balcanice de volei pe plajă din acest an.
Singurele competiţii care ar putea avea loc sunt Campionatele Balcanice U17 (masculin) şi U16 (feminin), dar doar pentru că ele sunt, în condiţii normale, etape de calificare la turneul final al Campionatelor Europene. De aceea, în funcţie şi de ce va decide CEV, ele ar putea avea loc în decembrie 2020 sau în ianuarie 2021, dar totul e însoţit de un mare semn de întrebare din cauza pandemiei.
In ceea ce priveşte Cupa Balcanică, întrecere destinată echipelor de club şi care ar trebui să dea o calificată în Cupa Challenge, ea ar urma să aibă loc în septembrie sau octombrie, dar nu s-a decis nimic oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XIX) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator„Sire, am luptat cât s-a putut…”LuniNu mai aveai unde să arunci un ac, aşa de multe cămăşi negre s-au înghesuit în trenul de noapte, împodobit cu steaguri tricolore şi capete de mort, ce a plecat fără o secundă întârziere. Dar, dimineaţa a trebuit să stea mai mult […]