ALDE Dâmboviţa. opinie unanimă: Alegerile interne din teritoriu trebuie organizate înainte de congresul partidului !

0 0

Tema principală a conferinţei de presă, susţinută de liderii ALDE Dâmboviţa, a fost preconizatul congres naţional al partidului, în cadrul căruia vor fi alese structurile de conducere centrale şi reglementate probleme de ordin statutar. Subiectul a fost deschis de preşedintele Georgică Dumitru, care a vorbit despre necesitatea organizării unui congres de alegeri. Pentru a se putea vorbi despre un proces electoral intern transparent şi democratic, opinia exprimată a fost că alegerile trebuie să se desfăşoare piramidal, începând de la baza partidului: „Am discutat cu colegii mei şi suntem cu totul de acord cu această decizie. Din punctual meu de vedere, logic şi democratic ar fi ca alegerile să se desfăşoare de jos în sus. Să avem alegeri mai întâi în teritoriu, în commune, oraşe, municipii şi la judeţ. Apoi, aleşii locali să aleagă la rândul lor conducerea centrală. Vom da astfel dovadă că suntem un partid credibil, care respectă democraţia şi este consolidat pe scena politică românească”.
Poziţia exprimată de preşedintele Georgică Dumitru a fost susţinuţă fără rezerve de preşedintele executiv Ionel Petre, care a întărit faptul că organizarea alegerilor interne în teritoriu este obligatorie înainte de congres. La rândul său, secretarul executiv Cătălin Olteanu a punctat faptul că o conducere legitimă a ALDE nu poate fi aleasă decât prin voturile celor aleşi la rândul lor, nu numiţi la conducerea organizaţiilor din teritoriu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În locul timbrului de mediu, şoferii vor plăti... gradul de poluare

Deci, printre multele taxe eliminate, proprietarii de autoturisme, camioane, microbuze etc., s-au bucurat când au aflat că nu vor mai fi obligaţi să plătească timbrul de mediu. Bucuria a fost de scurtă durată, deoarece neplata timbrului a creat o gaură în finanţele statului, care se resimte, la nivel de buget […]