AIOANI, PE LISTA CELOR DE LA DINAMO

Mihai ROŞOIU

Antrenorul celor de la Chindia Târ-govişte, Viorel Moldovan, a confirmat interesul celor de la Dinamo pentru internaţionalul de tineret, portarul Marian Aioani. În plus, „Moldo-gol” le-a oferit şi o sugestie dinamoviştilor, în caz că-şi doresc jucătorul cu atâta ardoare.
La conferinţa de presă pe care Chindia Târgovişte a susţinut-o astăzi, în care s-a prefaţat duelul de acasă cu OSK Sepsi (sâmbătă, 14 septembrie, 18.30), din etapa a IX-a a Ligii l, antrenorul Viorel Moldovan a confirmat informaţiile lansate în presă de preşedintele celor de la Dinamo, Florin Prunea. Formaţia din „Ştefan cel Mare” şi-l doreşte pe portarul Marian Aioani, însă nu este singurul club din România care şi-a manifestat interesul pentru portarul de 19 ani. În virtutatea bunei colaborări pe care Chindia Târ-govişte a avut cu Dinamo de-a lungul timpului, Viorel Moldovan i-a sfătuit pe „câini” să se grăbească, dacă vor transferul lui Aioani şi dacă dispun de finanţele necesare.
„Marian Aioani este şi în vizorul altor cluburi din liga noastră, deci le-aş sugera celor de la Dinamo să se grăbească dacă au posibilităţi financiare. El se află sub contract cu Chindia Târgovişte până în 2020, dacă nu greşesc. 2021? Ok, ţi-am mai adăugat un an. Important este pentru el să joace. În vară, mă gândeam foarte mult la o variantă de portar, să aducem un portar cu experienţă, dar am concluzionat că nu are rost”, a declarat Viorel Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROGRAMUL LIGII NAŢIONALE DE BASCHET FEMININ

Federaţia Română de Baschet a stabilit sistemul de desfăşurare şi componenţa celor două grupe regionale ale Ligii Naţionale de Baschet Feminin. După împărţirea echipelor a fost stabilit şi programul primei părţi a sezonului competiţional 2019 – 2020. Formaţia noastră, CSM Târgovişte, face parte din Grupa Est, acolo unde se mai […]