Adrian Ţuţuianu vine cu o propunere în premieră pentru agricultori: conceptul de mall rural

Candidatul Pro Romnia pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a detaliat într-o conferinţă de presă principalii piloni ai programului economic al Pro România Dâmboviţa, anume dezvoltarea unui parc industrial pe o suprafaţă de peste 100 de hectare, la Târgovişte şi conceptul novator pe care l-a denumit „mall rural”. Este un concept unic în România, de care a vorbit în premieră şi, susţine Adrian Ţuţuianu, se pretează foarte bine pentru bazinul legumicol Băleni, zona Titu şi la Voineşti.
În viziunea sa, un mall rural poate fi realizat printr-un parteneriat public-privat şi trebuie să funcţioneze ca un parc integrat de afaceri şi transfer tehnologic. Trebuie să includă unităţi de producţie de industrie alimentară, cabinet veterinare, depozite pentru produsele agricole sau input-uri şi alte facilităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cezar Preda, deputat PNL: Forţa şi mobilizarea structurilor de partid vor decide soarta alegerilor!

Politician experimentat, bine informat şi atent la detalii, deputatul liberal Cezar Preda a apreciat că alegerile locale din 27 septembrie nu vor fi lipsite de surprize. Şi asta în ciuda faptului că vor putea fi consemnate unele evoluţii previzibile. La nivel de judeţ, Cezar Preda a catalogat drept un mare […]