Adrian Ţuţuianu, senator Pro România, anticipează ieşirea ALDE de la guvernare

Intr-un comentariu privind situaţia politică actuală şi disensiunile din coaliţia de guvernare, senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, a apreciat că , în ALDE, sunt în momentul de faţă două curente de gândire. Unii care vor să rămână la putere, fiind vorba aici preponderent de aleşii locali, şi alţii care consideră că ieşirea de la guvernare şi distanţarea de PSD este varianta care ar putea salva acest partid:
„Eu nu cred că domnul Tăriceanu va putea să aibă un rezultat bun la alegerile prezidenţiale rămânând în coaliţia de guvernare. Este singura soluţie pentru ALDE distanţarea de guvernare. Iar cele trei solicitări pe care le-am enumerat mai devreme (restructurarea guvernului, un nou program de guvernare, reformarea instituţiilor statului n.n.) fac parte din procesul de pregătire a retragerii de la guvernare.”
Tot pe acest subiect, Adrian Ţuţuianu a adăugat că premierul Viorica Dăncilă a obţinut doar o amânare, pentru 20 august, termenul dat de ALDE pentru prezentarea setului de măsuri privind implementarea solicitărilor transmise în mod public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cezar Preda, deputat PNL: "Misiunea preşedintelui Klaus Johannis în SUA este istorică"

Deputatul liberal Cezar Preda a catalogat apropiata vizită a şefului statului în SUA drept o „misiune istorică pentru Preşedintele României, Klaus Iohannis înainte de cel de al doilea mandat.” Într-o postare pe pagina de Facebook, acesta a explicat că „România este la ora actuală un pol de creştere economică într-o […]