Adrian Ţutuianu, senator: Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură

0 0

Delegaţia permanentă a partidului a decis că parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban, a spus senatorul Adrian Ţuţuianu într-o conferinţă de presă: „Pro România va vota moţiunea, trebuia depusă de multă vreme. Nu sunt însă sigur că trece. UDMR a spus că nu susţine moţiunea, nu ştim minorităţile cum vor proceda.”
A mai amintit coordonatorul Pro România Dâmboviţa că există şi în PSD dar şi în PNL lupte interne şi nu se ştie cum vor vota acei parlamentari care nu se vor mai regăsi pe liste.
În cazul în care moţiunea va fi votată, senatorul Adrian Ţuţuianu a exprimat opinia că va fi doar o lovitură de imagine pentru PSD, pentru că se va repeta situaţia politică din toamna anului 2009, când guvernul a fost dat jos dar a rămas în continuare la „butoane”: „Nu cred că va avea un efect. Va fi situaţia din 2009. Vom rămâne într-o stare de băltire. E doar un joc de imagine al PSD. În luna mai moţiunea avea un sens…”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GHERGU A CONFIRMAT: CORBU ŞI AIOANI AU CORONAVIRUS

Marcel Ghergu, preşedintele celor de la Chindia, echipă recent salvată de la retrogradare, a confirmat că sunt doi jucători din cadrul clubului care au fost infectaţi cu COVID-19. Este vorba despre Laurenţiu Corbu (26 de ani) şi despre portarul Mihai Aioani (20 de ani).„Cei doi jucători au fost izolaţi iar […]