Adrian Ţuţuianu rămâne consecvent: nu se întoarce la PSD !

Senatorul Adrian Ţuţuianu (PRO ROMÂNIA) rămâne consecvent şi declină ultima invitaţie de a reveni în PSD. Într-un comentariu făcut la Moreni, i-a mulţumit, prin intermediul presei, preşedintelui interimar Marcel Ciolacu, după ce acesta din urmă a exprimat public dorinţa de a-i readuce în partid pe Marian Neacşu, Sorin Grindeanu, Adrian Ţuţuianu.
„Îi mulţumesc dlui Ciolacu pentru faptul că ne invită pe mine, pe domnul Neacşu şi pe domnul Grindeanu să revenim în PSD. Eu am în construcţie un alt proiect, se numeşte Pro România şi nu-mi place să mă plimb prin partide. A mai spus Adrian Ţuţuianu că aştepta ca noul lider al PSD „să meargă mai departe şi să-şi ceară scuze. Aştept scuze şi de la foştii mei colegi din PSD Dâmboviţa – pentru tot felul de afirmaţii pe care le-au făcut la întrunirile cu oamenii sau prin publicaţiile lor locale, în care eu, Oana am fost catalogaţi ca trădători, securişti, statul paralel, duşmanii poporului, în toate felurile. Lucrul ăsta nu l-a făcut dl Ciolacu aseară, cred era o reparaţie morală necesară. A făcut o minimă reparaţie spunând că am fost excluşi pe nedrept – ce poţi să mai spui când tot ce am zis în urmă cu 1 an şi 3 luni de zile s-a adeverit până la virgulă.”
Nu în ultimul rând, Adrian Ţuţuianu declară că nu poate „sta la masă cu personaje gen Rovana Plumb, „Goe” Plumb sau Oprea „Securistul”. După cum nu putem sta la masă cu Codrin Ştefănescu, Rădulescu „Mitralieră, nu pot să stau la masă cu Manda, care m-a exclus cu 2 mâini ridicate pe sus pentru că am comentat prestaţia nevestei la Ministerul Muncii şi nu pot sta la masă cu un personaj ca Zetea (Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş – n.r.), care scoate scoruri de 15-20% şi a avut trei miniştri în guvernele Dragnea -Dăncilă. Cu aceleaşi figuri, dl Ciolacu nu va putea face reforma PSD. E nevoie de un nou leadership, e nevoie să aducă în faţă figuri proaspete, care pot relansa stânga românească şi pentrut crea o punte de legătură cu Pro România.”
Adrian Ţuţuianu a adresat la rândul său o nouă invitaţie primarilor cu care a colaborat foarte bine, spunându-le că îi aşteaptă la Pro Rmânia, un partid cu potenţial de creştere semnificativ şi care „poate să ajungă, pe un scor de 15%, undeva la 50 de parlamentari.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE DUPĂ ŞAPTE JOCURI Chindia Târgovişte - Poli. Iaşi 2-1 (0-0)

Stadion: „Ilie Oană”, Ploieşti. Spectatori: 3000 Au marcat: D. Florea (min. 59), C. Cherchez (min. 63) – Platini (min. 46) Chindia: Aioani – Martac, Leca, Benga, Dumi-traşcu – Novac – D. Florea, Cherchez, Bic, Neguţ – Dumiter Rezerve: D. Moldovan, Negrea, Ivancic, L. Mihai, Yameogo, Dudea, Raţă Antrenor: Viorel Moldovan […]