Published On: mie, sept. 18th, 2019

Adrian Ţuţuianu, Pro România: „Nu există niciun fel de strategie de dezvoltare a acestui judeţ!”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, Pro România, a afirmat într-o conferinţă de presă că nu mai există o strategie de dezvoltare a judeţului, prin prisma alocărilor financiare din ultimul an. Acesta susţine că au rămas domenii prioritare şi lucrări neacoperite în unele localităţi şi că, în acelaşi timp, localităţi cu numai 2000 de locuitori au fost tratate preferenţial. Ţuţuianu a dat ca exemple comunele Răzvad şi Răscăieţi, cu proiecte finanţate prin PNDL II în valoare de 21,63 milioane de lei, respectiv 16,32 milioane de lei, în timp ce „Moreni, a doua localitate ca importanţă din judeţ, care este municipiu şi are 20000 de locuitori, a primit 15,34 milioane de lei. Oraşul Găeşti, al treilea ca importanţă, a primit 14,15 milioane de lei. ”
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa a mai spus că nu are nimic nici cu primarii, nici cu comunităţile care au primit bani mai mulţi, fiind vorba doar de criteriile de repartizare.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>