Adrian Tutuianu: „Pro România nu este un breloc la cureaua cuiva”

Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a reluat într-o conferinţă de presă tema alianţei cu PSD la nivel de judeţ, în perspectiva alegerilor locale. Cum a spus de la bun început, senatorul Adrian Ţuţuianu este hotărât şi va candida pentru funcţia de preşedinte la CJD şi a spus şi care sunt motivele pentru care nu renunţă:
„N-am cerut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean ca să-mi satisfac o chestiune de orgoliu. Am cerut-o pentru că avem de salvat nişte proiecte. în al doilea rând, rezultatele mă recomandă: PSD Dâmboviţa a obţinut cu mine 67% în 2016 şi 52% în 2012 şi n-a pierdut niciodată alegerile. Deci, n-am venit ca un Ţuţuianu fără rezultate şi care vrea neapărat un scaun.
Vom negocia raportat la ponderea pe care o are fiecare partid. Legat de preşedinţia Consiliului Judeţean, eu cred că pot să aduc cel mai mult pentru alianţă, având o expertiză pe care ceilalţi nu o au. în al doilea rând, nu adjudec această poziţie în mod gratuit, ci susţinând candidaţii PSD pentru funcţiile de primar la Târgovişte, la Moreni, Pucioasa, Fieni, Găeşti sau Titu, dacă ajungeam la o înţelegere. Deci,

nu voiam ceva fără să oferim nimic în schimb. De aemenea, sunt foarte multe localităţi rurale mari unde suntem pregătiţi să susţinem primarii PSD.” A spus Adrian Ţuţuianu că la negocieri se va ţine cont de rezultatele la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale şi ce spun sondajele electorale.
„Îmi doresc o alianţă PSD -Pro România, în care Pro România este un partid politic respectat, nu un breloc la cureaua cuiva. Nu avem noi nevoie de această alianţă pentru a ne valida ca partid.(…) Le spun şi primarilor PSD că-mi doresc această alianţă şi sunt dispus să-i susţin, cu condiţia ca Pro România să fie tratat corect. Poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean o doresc pentru Pro România pentru că propune cea mai bună soluţie într-un context economic extrem de dificil. În următorii patru ani, judeţul nu va putea lua bani decât din fonduri europene. Este exclus să primească finanţări prea mari de la bugetul de stat, pentru că va fi o criză fără precedent.”
Senatorul Adrian Ţuţuianu a mai susţinut că, la această dată, PSD Dâmboviţa are 35-37% în sondaje, scorul estimat în judeţ pentru Pro România fiind de 15-17%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pana Vlăducă. Pro România: "Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să intervină!"

Oana Vlăducă, deputat Pro România, şi-a exprimat nemulţumirea că, după căderi repetate de grindină pe Valea Dâmboviţei nu se întrevăd măsuri concret pentru sprijinirea oamenilor disperaţi să-şi privească recoltele compromise, în unele cazuri distruse în totalitate:„Sunt plantaţii distruse în proporţie de 100%, sunt culturi nenorocite, sunt gospodari disperaţi. Din păcate, […]