Adrian Tutuianu. Pro România, atac dur la candicatul PSD: „Viorica Dăncilă, drapel al eşecului şi neputinţei”

0 0

Senatorul Adrian Ţuţuianu a comentat extrem de acid lansarea oficială a candidaturii Vioricăi Dăncilă, apreciind că, la două zile după demiterea sa şi a guvernului, prin moţiune de cenzură, evenimentul a adus mai mult a parastas. Ţuţuianu susţine că PSD este un partid izolat şi că Pro România ar putea să asume rolul de catalizator al stângii politice româneşti. Nu în ultimul rând face un apel la foştii colegi , cărora le transmite că „singura soluţie raţională, decentă, de bun simţ este să-l să-l ducem pe Mircea Diaconu în turul II şi să avem o bătălie reală acolo cu Iohannis”:
„E clar ca partidul se conduce azi prin mâna unor veseli #iresponsabili, plecaţi cu mintea din realitatea acestor zile. Cât de iraţional să fii să organizezi, la 2 zile după ce ai fost demis prin moţiune de cenzură, o petrecere de lansare care aduce mai mult a parastas?! Cum să te cramponezi de o candidatură sortită eşecului şi să nu ridici ochii în jurul tău?!
PSD a ajuns, prin decizii proaste la vârful conducerii, un PARTID IZOLAT, fără dialog, fără aliaţi. Din acest motiv a trecut moţiunea. Nu din cauza poporului psd-ist, nu din cauza oamenilor cu bună-credinţă din partid, ci din cauza unui grup restrâns de lacomi lipsiţi de viziune, prea-plini de ei înşişi. Dacă răspundeau apelului pe care Victor Ponta l-a făcut înainte de moţiune (guvern PSD – ALDE -PRO, restructurat, cu puţine ministere, cu oameni super-calificaţi în portofolii), situaţia era acum diferită. Au fost, însă, aroganţi şi, din ce observ, continuă pe acest drum al izolării totale şi inconştiente.
Acum forţează nota cu doamna Dăncilă, ca un şofer beat la volan, care vede un zid în faţă şi apasă de nebun pe acceleraţie. Dacă PSD rămâne blocat în această candidatură, reţineţi următoarea propoziţie: Viorica Dăncilă va obţine cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani pentru un candidat de Stânga! Iar PSD va face implozie. Atacul final va fi la scheletul acestui partid – aleşii locali: dacă vom avea alegeri pentru primari în două tururi şi vot pe listă pentru consiliile judeţene, PSD o să dispară din conducerea judeţelor, a oraşelor mari şi medii.E trist momentul acestui partid.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vineri are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâm-boviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţă organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 10, la Clubul Studenţilor din Târ-govişte şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă […]