Adrian Ţuţuianu, Pro România: Alegerile locale ar trebui să aibă loc în noiembrie

„Credem că alegerile locale ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie, undeva în partea a doua a lunii, şi alegerile parlamentare în decembrie, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa.
În opinia sa, „poate nu vom mai avea atâtea probleme cu pandemia de COVID-19 şi aşa protejăm mai bine sănătatea oamenilor. În al doilea rând, nu cred că România îşi poate permite şase luni de campanie electorală.”
Adrian Ţuţuianu a fost de părere că PNL are interes pentru desfăşurarea alegerilor pe 27 septembrie, din pricina agravării situaţiei economice, creşterii şomajului şi prefigurării unei crize bugetare.
La rândul său, Victor Ponta, preşedinte Pro România, continuă să acuze o înţelegere între liberali şi social-democraţi: „Este o uriaşă inconştienţă, dar este un blat între PSD şi PNL. Ori mint cu numărul de cazuri, ori nu trebuie să facă alegeri -amândouă împreună nu au logică. Este o inconştienţă uriaşă când pe de o parte spui că creşte numărul de cazuri, iar pe de altă parte spui că faci alegeri. Dacă se înmulţesc în ritmul ăsta cazurile nu există activitate umană unde să se răspândească mai repede cazurile decât în campanie unde trebuie să strângem semnături, să ne întâlnim 10 milioane de oameniîn 18.000 de secţii de vot (… ) Noi am spus public asta peste tot: Nu se pot face alegeri în condiţiile în care numărul de cazuri creşte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: Candidat eliminat de la examenul de definitivare pentru tentativă de fraudă

La centrul de examen organizat la Colegiul Naţional Conastantin Carabella (miercuri, 22 iulie) s-a desfăşurat proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2020.Dintre cei 121 de candidaţi cu drept de participare la proba scrisă, au fost prezenţi 118 candidaţi. Din cauza unei tentative de fraudă (deţinerea […]