Adrian Ţuţuianu: „Domnul Ciolacu ne cheamă să facem pace cu cei care au distrus România!”

Adrian Ţuţuianu, prim-vicepreşedinte PRO România, a transmis public condoleanţe familiilor îndoliate în urma tragediei de la Piatra Neamţ. Trecând în registru politic, candidatul PRO România Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor, a spus că se impune demisia ministrului Sănătăţii şi a întregului guvern, apreciind că nu este normal să fie schimbaţi opt manageri ai spitalului Piatra Neamţ în zece luni şi nici să avem şase miniştri ai Sănătăţii într-o perioadă de numai cinci ani.
Pe acelaşi subiect, Adrian Ţuţuianu a criticat apelul politic făcut de Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, după nenorocirea de la Piatra Neamţ. Ciolacu a declarat că, pentru a putea depăşi această criză sanitară, trebuie încheiat un pact pentru Sănătate, între toate formaţiunile politice. Replica senatorului Ţuţuianu a fost mai mult decât acidă: „În loc să caute să elimine vinovaţii din partid (în cazul de faţă Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, în subordinea căruia se află spitalul), domnul Ciolacu ne cheamă pe toţi să dăm mâna. În loc să ceară demisia lui Orban şi Tătaru, domnul Ciolacu ne cheamă să facem pace. Cu cine să facem pace? Cu cei care au distrus România în ultimul an?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cezar Preda, deputat: "Într-un an de guvernare, PNL a atras de trei ori mai multe fonduri europene decât PSD"

„În primele opt luni din 2020 Guvernul PNL a reuşit să atragă 2,6 miliarde de euro, bani europeni, iar până la finalul lunii octombrie au fost absorbite, în total, 3,2 miliarde de euro. Ca o comparaţie, în guvernarea PSD, anul trecut, am avut un miliard de euro atraşi, ceea ce […]