Adrian Rădulescu, vicepreşedinte MP, despre schimbările de pe scena politică locală

0 0

adrian radulescuAdrian Rădulescu, vicepreşedinte al Mişcării Populare, nu a comentat înscrierea lui Dumitru Miculescu în PNL şi numirea acestuia în funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene ca pe un gest ieşit din comun: „Pentru mine nu este o surpriză, pentru că această structură a UNPR-ului, care s-a înfiinţat în Dâmboviţa, n-a avut un ţel clar. Declaraţiile pe care domnul Miculescu le-a făcut tot timpul au fost de genul «eu vreau să-l dau jos pe Ţuţuianu» Şi acum a crezut că, mergând la PNL, îl dă mai uşor jos pe Ţuţuianu. Eu spun că nu va fi aşa.”
Coordonatorul Mişcării Populare Dâmboviţa a criticat în schimb calculele simpliste care scot din ecuaţie partidele mai mici, reafirmând că ţintele electorale pe care şi le-a stabilit împreună cu colegii sunt perfect realizabile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate slabe la simularea pentru Examenul de Evaluare Naţională

Nici anul acesta elevii care termină gimnaziul n-au strălucit la simularea pentru Evaluarea Naţională. Dintr-un total de 4942 elevi de clasa a VlII-a înscrişi, numai 4612 au fost prezenţi la ambele testări din cadrul simulării. La proba scrisă la Limba Română, care a avut loc pe 23 februarie, s-au prezentat […]