Adrian Mititelu, la închisoare din cauza unui fotbalist ajuns la Chindia Târgovişte

Mihai ROŞOIU

Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în regim de detenţie, după ce Curtea de Apel din Craiova a oferit decizia finală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.
Adrian Mititelu a avut o reacţie vehementă după aflarea verdictului: „Deşi mi s-a furat o echipă întreagă, deşi mi-au luat alţii jucători, am ajuns tot eu să mă duc să fac puşcărie, pentru jucătorii furaţi de alţii.
E o decizie care nu are nicio legătură cu aplicarea actului de justiţie, este o condamnare făcută de mafia din justiţie, deranjată de ce am făcut în aceşti ani. Am făcut fel şi fel de plângeri, acum am fost executat. Este o execuţie ordinară, fără nicio acoperire legală. Este vorba despre jucătorul Costea Mihai Alexandru, care a ajuns la Steaua în baza excluderii echipei Universitatea Craiova şi nu în baza acelui act de transfer, care nu s-a mai finalizat. Toţi cei 39 de jucători au fost luaţi prin actul de excludere, niciunul nu a plecat printr-un transfer.
Curtea de Apel Bucureşti i-a achitat pe Sandu şi pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Pentru un jucător care a ajuns la Steaua din postura de jucător liber de contract. Nu s-a furat niciun ban. Am probat. Sandu şi Dragomir au fost achitaţi pentru cei 39 de jucători, inclusiv Mihai Costea.
O s-o atac pe căile extraordinare, o să-mi caut drepturile mai departe. Vă rog să mă credeţi că este o mare nedreptate şi fac puşcărie nevinovat. Nu am făcut nicio faptă ilegală, este un abuz şi totul are legătură cu lupta mea de a readuce echipa în prim plan. Timpul va demonstra că fac închisoare total nevinovat”, a spus Adrian Mititelu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.
Mihai Costea, transferat de la Craiova la FCSB în 2011, deşi jucătorii erau sub sechestru
Mihai Costea, ajuns la 32 de ani, s-a transferat de la Craiova la FCSB în vara lui 2011. Cu toate acestea, pe 31 ianuarie 2011, adică mai devreme cu o jumătate de an, ANAF a pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor lui Mititelu.
În total, erau 39 de fotbalişti, printre care şi Mihai Costea. La acea vreme, SC Fotbal Club U Craiova SA avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei, bani pe care Fiscul încerca să-i obţină prin executare silită.
În momentul de faţă, Mihai Costea este legitimate la Chindia Târgovişte. Atacantul a fost achiziţionat săptămâna trecută de echipa dâmboviţeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSŞ Târgovişte, debut cu Navobi Iaşi

In urma deciziei Comitetului Executiv al FRF din 30 octombrie 2020, prin care a fost programat startul Ligii 2 feminin, a fost stabilit şi programul primelor etape din luna noiembrie.Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur-tur, rezultând astfel un total de 12 meciuri pentru fiecare echipă. Iată mai jos programul […]