ACUM ORI NICIODATĂ! CS Municipal Târgovişte – Uniqa Euroleasing Sopron, miercuri, 23 ianuarie 2013, ora 18.00, Sala Sporturilor

Mihai ROŞOIU
0 0

CSM TargovisteOptimismul pare a fi cuvântul de ordine în tabăra campioanei CS Municipal Târgovişte înainte de duelul cu Uniqa Euroleasing Sopron, din grupele Euroligii feminine de baschet. La conferinţa de presă susţinută de oficialii campioanei, preşedintele onorific, Gabriel Boriga, a ţinut să sublinieze importanţa meciului cu lidera primei divizii din Ungaria: „Nu exagerez cu nimic când spun că acesta este cel mai important moment din istoria baschetului românesc de club. O victorie în faţa celor de la Sopron ar asigura, în proporţie de 99 la sută, calificarea noastră în faza superioară a competiţiei. Avem nevoie, mai mult ca oricând, de sprijinul suporterilor. Într-o astfel de confruntare, suportul tribunei poate înclina balanţa în favoarea noastră. Vă asigur că meciul cu Sopron are o importanţă maximă şi sunt convins că dâmboviţenii nu vor rata un asemenea duel”, a punctat preşedintele onorific al campioanei, primarul Gabriel Boriga.
La rândul său, antrenorul Florin Nini a vorbit despre marea confruntare de miercuri seara, din Sala Sporturilor: „Jocul de miercuri nu se compară cu cel din tur.Sopron este o echipă aflată pe val. Nu mai devreme de ieri adversara noastră a reuşit să învingă în derby-ul campionatului maghiar pe UNI Gyor la 14 puncte diferenţă în deplasare. Maghiarii au reuşit să-şi întărească lotul cu alte două baschetbaliste de valoare şi să-şi păstreze toate fetele care au evoluat la Sopron în meciul tur. Am mare încredere în fetele noastre şi în forţa grupului. Am demonstrat la Orenburg că putem să facem un meci bun, chiar dacă la începutul partidei nimeni nu ne acorda vreo şansă. Nu avem timp să ne gândim la oboseală sau la alte lucruri. Trebuie să fim uniţi şi să încercăm să câştigăm. Motivaţia câştigării acestui meci este mai presus decât toate problemele pe care le avem.”
Nici Gabriela Mărginean nu s-a arătat impresionată de forma arătată de Uniqa Sopron în ultima vreme: „Nu va fi uşor, pentru că la acest nivel nu putem vorbi despre jocuri uşoare. Toată lumea trage puternic pe ultima sută de metri, pentru că fiecare rezultat devine extrem de important. Ştim că au baschetbaliste foarte valoroase, dar vom încerca să ne apărăm bine şi să facem un joc ofensiv la nivelul întrecerii în care jucăm. Ştiu că Sopron este în formă, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru şi să obţinem victoria”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Europarlamentarul PDL, Cristi Preda: "S-a creat o falsă economie privată"

Deşi au trecut peste două decenii de aşa-zisă stabilitate politică, cunoscutul fenomen al traseismului politic a dovedit contrariul. La aceasta se adaugă şi excluderile unor membri din diferite formaţiuni politice. Atât traseismul, cât şi excluderile dovedesc încă o dată în plus că membrii partidelor politice apărute după 1989 nu sunt […]