Activităţile comerciale de la PAVCOM, zona de corturi, se suspendă! În restul spaţiilor activitatea se reia după asigurarea măsurilor medicale şi de distanţare!

0 0

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Dâmboviţa, în urma unui control efectuat de poliţişti şi inspectorii DSP în zona comercială PAVCOM, au fost constatate mai multe nereguli privind asigurarea respectării măsurilor sanitare şi de distanţare fizică. Mai mult decât atât, pentru zona de comerţ la corturi, proprietarul, SC PAVCOM SA, nu a putut prezenta nici-un document/autorizaţie care să poată permite desfăşurarea unor activităţi de genul celor care se desfăşoară în acea locaţie, respectiv comerţ ambulant. În consecinţă, în urma discuţiilor mediate de Prefectura Dâmboviţa, la care au participat şi reprezentanţi ai protestatarilor şi SC PAVCOM, au fost mai multe dispuse măsuri privind desfăşurarea activităţilor economice din acest perimetru.
Comunicat de presă
Faţă de tensiunea socială creată în jurul aplicărilor prevederilor HG nr. 935/2020 societăţii comerciale PAVCOM
SA din Municipiul Târgovişte, suntem în măsură să facem următoarele precizări: – În cursul zilei de luni, organele de control din partea autorităţilor statului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, au efectuat verificări con

statând o serie de abateri.

  • Marţi, la sediul Instituţiei Prefectului -judeţul Dâmboviţa, la ora 10.30, a avut loc o întrunire de lucru la care au participat: prefectul şi subprefectul judeţului, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Primarul Municipiului Târgovişte, administratorul special al SC PAVCOM SA precum şi 3 reprezentanţi ai protestatarilor.
  • În urma analizei situaţiei de fapt şi de drept, a documentelor şi autorizaţiilor deţinute de societate, au reieşit următoarele concluzii:
  • Complexul comercial central (cupolă) îşi va desfăşura activitatea în continuare fără nicio restricţie;
  • În zona de comerţ modulară alcătuită din corpurile C3, C4, C5 şi C6, se va relua activitatea într-un termen de maxim 48 de ore, perioadă în care SC PAVCOM SA va realiza şi marca la sol fluxurile vizitatorilor şi va asigura măsurile de igienizare, ter-mometrizare a tuturor persoanelor care vor intra în acest complex.
  • Pentru zona de comerţ, corturi, proprietarul, SC PAVCOM SA, nu a putut prezenta niciun document/autorizaţie care să poată permite desfăşurarea unor activităţi de genul celor care se desfăşoară în acea locaţie, respectiv comerţ ambulant. În atare situaţie, s-a pus în vedere societăţii, să suspende de îndată activităţile în acest spaţiu improvizat, impropriu, neautorizat, în care nu pot fi respectate nici normele de sănătate publică, nici cele referitoare la protecţia şi securitatea la incendiu.
  • Pentru comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în această zonă, SC PAVCOM SA s-a obligat ca, prin acordul părţilor, fie să suspende contractele de locaţiune, fie să le pună la dispoziţie alte spaţii care să îndeplinească cerinţele legii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: Vor fi distribuite 6423 tichete sociale pentru mese calde

La sediul Instituţiei Prefectului-judeţul Dâmboviţa, au fost primite cele 6.423 de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, pentru persoanele vârstnice din judeţul Dâmboviţa ce intră sub incidenţa Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de […]