Acţiuni comune pentru sărbători liniştite

0 0

prefecturadambovitaMembrii Colegiului Prefectural au discutat şi aprobat „Planul de acţiuni ce vor fi întreprinse în judeţul Dâmboviţa pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor în perioada Sărbătorilor de Iarnă.”
Documentul implică buna cooperare între Inspectoratele de Poliţie şi Jandarmi, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. În ce priveşte măsurile dispuse, acestea se bazează pe experienţa anilor trecuţi şi au la origine specificul lunii decembrie, marcată de Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou, de sacrificarea unui mare număr de animale, creşterea consumului de alimente dar şi a numărului de evenimente cu public numeros.
În linii mari, pe tot parcursul lunii decembrie vor fi intensificate acţiunile de control privind producerea, transportul şi comercializarea produselor agroalimentare şi vor fi realizate dispozitive pentru asigurarea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, fiind defalcate în mod clar atribuţiile şi responsabilităţile pe fiecare gen de activitate în parte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au sosit noi manuale pentru clasele I şi a Il-a

Peste 11.000 de manuale pentru elevii de clasa I şi a Il-a au ajuns, săptămâna trecută, la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, urmând ca, până la 15 decembrie, alte câteva sute de cărţi să ajungă la destinaţie. Cel mai probabil însă, printre acestea nu se va număra şi Abecedarul, aflat încă în […]