Acţiune cu efective mărite, desfăşurată pe raza municipiilor Târgovişte, Moreni, oraşelor Pucioasa, Fieni şi comunelor I.L. Caragiale, Moroeni

0 0

Peste 180 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, sub coordonarea Inspectoratului General al Politiei Romane,

pentru verificarea modului de respectare a Ordonanţelor Militare şi a celorlalte prevederi legale, cat si pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului coronavirus.
Astfel, în cadrul activitatilor desfăşurate, politistii au legitimat 970 de persoane si au controlat 585 de autovehicule.
Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 138 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 153.000 de lei. Cele mai multe sanctiuni, 65, au fost aplicate pentru incalcarea prevedeilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020 privind măsuri de prevenire a răspândiri-iCOVID-19.
Alte 51 de sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevedeilor O.UG. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 12 pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi

a liniştii publice şi 5 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii.
Totodată, politistii au constatat doua infrac-tiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, au retinut 5 permise de conducere, 5 certificate de înmatriculare şi au dispus suspendarea dreptului de utilizare în cazul unui vehicul.
De asemenea, in aceasta perioada, politis-tii vor continua sa fie in teren, la datorie, acţionând pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranţă publică.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢURI

ANUNŢURI