A.S. Doiceşti Vrea în prima jumătate a clasamentului

A.l.
0 0

fotbalÎn prima parte a campionatului (turul), A.S. Doiceşti a avut o evoluţie mai mult decât modestă, clasându-se aproape de zona retrogradării. Antrenorul Eugen Oană va începe treaba cu elevii săi pe 5 februarie. Directorul sportiv, Nicu Ghiaburu, face eforturi să-i aducă lângă termocentrală pe Zidăroiu (F.C. Municipal Târgovişte), Albu (Utchim Găeşti), Mocanu (Chindia Târgovişte – juniori). în vizorul lui mai sunt şi alţi jucători.
E posibil să părăsească echipa din Doiceşti mijlocaşul Cătălin Făşie, la F.C. Municipal Târgovişte. Lângă grijile şi nevoile echipei se află, ca de obicei, primarul comunei Doiceşti, Mircea Ismail.
„S-a întâmplat să avem prestaţii slabe în retur. Asta pentru că în vară ne-au plecat nouă jucători şi antrenorul Ciprian Stăncescu. Dar o să vedeţi în sezonul de primăvară altă faţă a echipei din Doiceşti. Ne vom întări considerabil şi vor veni şi rezultatele bune”, ne-a spus directorul sportiv Nicu Ghiaburu.
De echipa de juniori se ocupă Ilie Sorin. La juniorii A1, A.S. Doiceşti este pe locul trei, după Gloria Corneşti (locul 1) şi Flacăra Moreni (2).
Obiectivul formaţiei antrenate de Eugen Oană (34 de ani) este o clasare în prima jumătate a ierarhiei la sfârşitul ediţiei de campionat 2012-2013.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O NOUĂ VICTORIE LA PATTAYA

Cea mai bine clasată jucătoare română în ierarhia jucătoarelor de tenis, Sorana Cîrstea (nr. 30 WTA), a obţinut a cincea victorie din opt partide disputate în acest an. În turul doi al turneului de Pattaya (Thailanda), ea a învins-o cu scorul de 6-0, 7-6 (7/3), după o oră şi 20 […]