A.S. Doiceşti S-a întărit consistent

A.l.
0 0

sportIn prima parte a campionatului (turul), A.S. Doiceşti a jucat mult sub posibilităţi şi s-a clasat pe locul 13, cu 18 p. Echipa lui Eugen Oană este în zona periculoasă şi în retur va căuta să evite retrogradarea. Acesta este obiectivul echipei. In iarnă au plecat: Grigoraşcu şi Enache. N-a mai venit la antrenamente atacantul Pârvu.
A.S. Doiceşti se va întări cu: Pavel (F.C. Aninoasa), Albu ( Utchim Găeşti), Zidăroiu şi Nastasia (ambii de la F.C. Municipal Târgovişte).
Oficialii echipei din Doiceşti încearcă să mai transfere ceva jucători de la F.C.M. Târgovişte.
In perioada pre-competiţională A.S. Doiceşti a disputat două partide amicale pe teren propriu, 1-6 cu Voinţa Peşinari şi 0-1 cu Bradul Moroeni.
Duminică, 3 martie, va juca în Cupa României cu Gloria Măneşti, în deplasare. În prima etapă din retur va evolua, acasă, cu Bradul Moroeni (în tur 2-2).
De echipa de juniori A1 (locul 3) se ocupă Ilie Sorin, care vrea ca, la finalul sezonului, să rămână pe podium.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Voinţa Perşinari Vrea să rămână în Liga a 4-a

Cuprinsă de convulsii interne, în special la finalul turului, Voinţa Perşinari a terminat prima parte a turului pe locul 15, cu 16 p. Va căuta să evite retrogradarea în returul de campionat, care se anunţă a fi foarte greu. Au părăsit echipa lui Marian Bunea jucătorii: Zamfir (Petrolul Târgovişte), Şerban […]