A început modernizarea sistemului de iluminat public cu LED-uri în Fieni

0 0

Primăria oraşului Fieni şi-a propus să schimbe sistemul de iluminat stradal clasic, costisitor şi depăşit, cu unul pe LED-uri. Ca în toate domeniile de activitate, principalul obiectiv al administraţiei de la Fieni este gestionarea mai eficientă a banului public în favoarea investiţiilor pe termen lung. În acest caz, implementarea noului sistem va însemna pentru Fieni o factură mai mică la iluminatul public. Deja s-au montat LED-uri pe străzile Republicii şi ing. Aurel Rainu, axul central al oraşului Fieni.
„După cum aţi observat, pe străzile Republicii şi ing. Aurel Rainu, axul central al oraşului, s-au montat lămpi pentru iluminat public cu leduri, care asigură o lumină mult mai puternică şi mai plăcută, iar consumul de energie electrică este substanţial redus.
Această activitate a fost menţionată în oferta electorală, iar noua echipă managerială a pus-o în aplicare, ca de altfel şi alte realizări”, a scris primarul lulian Tătulescu pe pagina de socializare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BAC - sesiunea iunie 2017, rezultate finale după contestaţii

In urma recorectării celor 1373 de lucrări pentru care au fost depuse contestaţii, procentajul de promovare înregistrat în Dâmboviţa, la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie 2017, a crescut cu peste două puncte procentuale, de la 62 la 64,67%. Cel mai mare număr de contestaţii a fost la Limba Română – […]