A fost inaugurat sediul Pro România Moreni

Senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputata Oana Vlăducă au fost astăzi alături de coordonatorul Pro România Moreni, Răzvan Bejan, la inaugurarea noului sediu al organizaţiei locale din municipiul de pe Cricov. Adrian Ţuţuianu a spus că evenimentul se înscrie pe linia acţiunilor de consolidare a partidului în teritoriu şi a avut cuvinte de apreciere vizavi de activitatea politică a tânărului coordonator şi colegilor săi de echipă.
Răzvan Bejan are vârsta de 32 de ani, este antreprenor de succes şi a debutat în politică atras fiind de doctrina şi personalităţile de la vârful Pro România. A făcut sport de performanţă, este un învingător şi, în mod firesc, vrea să performeze şi în activitatea politică. Răzvan Bejan vrea să candideze pentru funcţia de primar al Municipiului Moreni şi spune că a identificat principalele lipsuri pe care le resimt morenarii în viaţa de zi cu zi: infrastructura stradală nemodernizată, lipsa unei autogări şi a transportului public local, lipsa locurilor de muncă bine plătite, instituţii de învăţământ nemodernizate, disconfortul generat de prezenţa câinilor vagabonzi.
Ca proiecte imediate, coordonatorul Pro România Moreni vrea să deschidă un club al pensionarilor şi, tot pe cheltuiala proprie, o sală de sport, unde tinerii şi nu numai, să facă mişcare, să fie iniţiaţi în tainele boxului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalii explică de ce nu sunt de acord cu achiziţionarea Casei D'Italia

In ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Târgovişte, consilierii liberali nu au fost de acord cu proiectul de hotărâre privind achiziţionarea Casei D’Italia, imobil lăsat de mai bine de două decenii în paragină. In consecinţă, nu au fost întrunite cele două treimi din numărul total de voturi, obligatorii în cazul […]