Published On: lun, dec. 9th, 2019

A fost inaugurat sediul Pro România Moreni

nichiduta.ro

Senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputata Oana Vlăducă au fost astăzi alături de coordonatorul Pro România Moreni, Răzvan Bejan, la inaugurarea noului sediu al organizaţiei locale din municipiul de pe Cricov. Adrian Ţuţuianu a spus că evenimentul se înscrie pe linia acţiunilor de consolidare a partidului în teritoriu şi a avut cuvinte de apreciere vizavi de activitatea politică a tânărului coordonator şi colegilor săi de echipă.
Răzvan Bejan are vârsta de 32 de ani, este antreprenor de succes şi a debutat în politică atras fiind de doctrina şi personalităţile de la vârful Pro România. A făcut sport de performanţă, este un învingător şi, în mod firesc, vrea să performeze şi în activitatea politică. Răzvan Bejan vrea să candideze pentru funcţia de primar al Municipiului Moreni şi spune că a identificat principalele lipsuri pe care le resimt morenarii în viaţa de zi cu zi: infrastructura stradală nemodernizată, lipsa unei autogări şi a transportului public local, lipsa locurilor de muncă bine plătite, instituţii de învăţământ nemodernizate, disconfortul generat de prezenţa câinilor vagabonzi.
Ca proiecte imediate, coordonatorul Pro România Moreni vrea să deschidă un club al pensionarilor şi, tot pe cheltuiala proprie, o sală de sport, unde tinerii şi nu numai, să facă mişcare, să fie iniţiaţi în tainele boxului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro