21 septembrie- Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere

Şi anul acesta, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa susţin Proiectul EDWARD, destinat conştientizării tuturor categoriilor de participanţi la traficul rutier cu privire la consecinţele încălcării regulilor de circulaţie.
În conformitate cu programul EDWARD – The European Day Without A Road Death”, 21 septembrie îşi propune să devină Ziua europeană fără niciun accident rutier mortal.
Poliţia rutieră atrage atenţia cetăţenilor cu privire la importanţa adoptării unei conduite preventive şi necesitatea respectării normelor rutiere, indiferent de calitatea pe care o au atunci când se deplasează pe drumurile publice.
Respectaţi regulile de circulaţie atât pentru siguranţa dumneavoastră cât şi a celorlalţi participanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alin are nevoie sprijin pentru a beneficia de investigaţii medicale în Turcia! Singura şansă a copilului este Clinica Kog University Hospital din Istanbul

Alin Dumitru este un băieţel de 13 ani, din comuna dâm-boviţeană Brezoaele, care în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu PURPURA TROM- BOCITOPENICă IDIOPATă CRONICă. Salvarea lui ar putea veni de la Clinica Kog University Hospital din Istanbul. Dar investigaţiile medicale se ridică la 4000 de euro, din […]