188 de locuri de muncă vacante pentru dâmboviţeni

Ş.E.

angajariÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 188 de locuri de muncă, din care: 10 pentru persoanele cu studii superioare, 118 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, 60 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre acestea menţionăm: economist, director economic, inginer electromecanic, inginer metalurg, asistent medical generalist, agent comercial, recepţioner hotel, vânzător, dispecer, casier, lăcătuş mecanic, strungar, femeie de serviciu, şofer, electrician, instalator, stivu-itorist, confecţioner articole textile, muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 2-a, ocompetiţie cu probleme. În sezonul schimbării e incertă

Liga a 2-a e o competiţie cu multe probleme. An de an a fost aşa. Şi în sezonul schimbării (20162017) e incertă. Liga secundă ar trebui să înceapă la sfârşitul lunii „Cuptor”, mai precis pe 30 iulie, într-o formulă nouă, o serie cu 22 de echipe. Cu tur şi retur, […]