130 de locuri de parcare în locul a 60 de garaje insalubre

parcareCu o investiţie de aproximativ de un milion de euro, Primăria Târgovişte a amenajat 130 de locuri de parcare, un spaţiu verde şi un teren de sport. După cum a precizat şi primarul interimar Cristian Stan, a fost un volum mare de lucrări, care a presupus mai întâi demolarea a 60 de garaje şi reamenajarea completă a terenului situat în proximitatea blocurilor 72 şi 73 de pe Bulevardul Unirii. A fost o investiţie care a pornit de la solicitarea cetăţenilor, parcarea şi terenul de sport beneficiind de instalaţii de iluminat care acoperă o suprafaţă totală de 4.000 de metri pătraţi. Tot în această locaţie urmează să fie amenajat şi un loc de joacă, iar întregul perimetru va fi dotat cu un sistem de supraveghere video.
Cu excepţia lucrărilor de asfaltare, amenajările au fost făcute chiar de firma Primăriei, Municipal Construct. La recepţia obiectivului, alături de primarul Cristian Stan au fost viceprimarul Cozmin Bozieru şi mai mulţi membrii din staff-ul tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noi măsuri de control în domeniul comercializării lemnului şi produselor din lemn

Guvernul a decis extinderea sferei de control în domeniul comercializării lemnului şi produselor din lemn prin stabilirea unor obligaţii ce revin operatorilor care introduc pentru prima dată pe piaţă astfel de produse. În acest sens, Executivul a aprobat o Hotărâre prin care se completează legislaţia naţională cu unele prevederi privind […]