TÂRGOVIŞTE – SUPERKOMBAT NEW HEROES, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA

superkombat2Cu siguranţă, data de 30 august va rămâne o zi memorabilă pentru Târgovişte, pentru Dâmboviţa. Este ziua în care va avea loc Superkombat New Heroes Târgovişte, prima gală de acest gen organizată în România. Ideea de a iniţia un asemenea eveniment aparţine lui Andrei Albu – directorul Serviciului Public Judeţean de Turism, Tineret şi Sport, care, cu sprijinul CJD şi al primăriei Târgovişte, a reuşit să contureze manifestarea. Contribuţia financiară a celor două administraţii nu a fost suficientă, motiv pentru care au fost atrase şi alte surse. Miercuri, în Sala Florentină a Primăriei Municipiului Târgovişte a avut loc o conferinţă de presă, în care au fost prezentate detalii importante referitoare la evenimentul din 30 august.
Gala K 1 va avea loc la Sala Polivalentă din Târgovişte, începând cu ora 20 şi va fi transmisă de televiziuni naţionale şi internaţionale. Nu mai puţin de 16 de sportivi se vor alinia la startul acestei gale. Vor avea loc opt meciuri.
„Este primul eveniment Superkombat New Heroes din România. Astfel de manifestări au avut loc în patru continente. Mulţumim administraţiei judeţene şi celei locale pentru sprijin. Prin acest eveniment vom promova, din punct de vedere turistic, Târgoviştea, Dâmboviţa, dar şi brand-ul Târgoviştei – Dracula”, a declarat Andrei Albu.
„Este important să promovăm Târgoviştea şi judeţul Dâmboviţa ca destinaţie turistică, dar şi sportul”, a menţionat Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJD, care a subliniat că va colabora cu Primăria Târgovişte nu numai în ceea ce priveşte acest eveniment şi că, alături de edilul Târgoviştei, vor încerca să depăşescă ceea ce îi desparte şi să îşi unească eforturile. De asemenea, Adrian Ţuţuianu are în vedere organizarea, la anul, la Târgovişte, pe parcursul a trei zile, a festivalului Dracula. „Evenimentul este un bun prilej de a promova imaginea, notorietatea şi viabilitatea oraşului. Mă aştept la un număr mare de turişti. Este evenimentul cu cea mai mare expunere media. Vom fi alături de organizatori până la ultimele detalii. Dacă acest eveniment va ieşi foarte bine, la anul vom juca în Liga mare”, a precizat Gabriel Boriga, primarul Târgoviştei.
Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, a introdus anul acesta şi conceptul de „Superkombat New Heroes”, gale preliminarii, cum este şi cea ce va avea loc la Târgovişte, prin intermediul cărora oficialii Superkombat speră să descopere vedetele de mâine ale sporturilor de contact din întreaga lume. Irimia a declarat că au fost organizate deja patru gale de acest gen în Croaţia, Brazilia, Austria, Emiratele Arabe Unite, a cincea urmând să aibă loc la Târgovişte. Sunt mari aşteptări de la această gală, preşedintele Superkombat speră ca măcar unul dintre cei care vor lupta pe 30 august la Târgovişte să calce pe urmele lui Moroşanu, Iftimoaie sau Atodiresei. O parte dintre învingătorii de la Târgovişte vor fi invitaţi să lupte pe viitor în circuitul World Grand Prix. Tot joi, alături de preşedintele Superkombat şi organizatorii evenimentului, s-au aflat: Ionuţ Atodiresei, Claudiu Bădoi, Cătălin Sacagiu. La finalul conferinţei, au sosit fraţii Andrei şi Bogdan Stoica. Aceştia din urmă au realizat şi materialul promoţional, la Curtea Domnească.
Aşa cum menţionam, evenimentul va scoate în evidenţă şi repere turistice ale Târgoviştei şi ale judeţului – şi ne referim aici la Dracula, Turnul Chindiei şi nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Radu Zegheru S-a accidentat în meciul de Cupă

Fostul portar de la F.C. Municipal Târgovişte, Radu Zegheru, a debutat la Fortuna Brazi, marţi, în meciul de Cupa României, cu Petrolistul Boldeşti. Echipa din Boldeşti a câştigat cu scorul de 3-1. Radu Zegheru a apărat poarta Fortunei timp de 41 de minute. A părăsit terenul de joc la scorul […]