Radu Zegheru S-a accidentat în meciul de Cupă

A.l.
0 0

fcm TargovisteFostul portar de la F.C. Municipal Târgovişte, Radu Zegheru, a debutat la Fortuna Brazi, marţi, în meciul de Cupa României, cu Petrolistul Boldeşti. Echipa din Boldeşti a câştigat cu scorul de 3-1.
Radu Zegheru a apărat poarta Fortunei timp de 41 de minute. A părăsit terenul de joc la scorul de 1-1, fiind accidentat la şold şi transportat la spital. A fost înlocuit de Vlad Hânţescu (18 ani), care a încasat două goluri.
Antrenorii Fortunei, Mugurel Cornăţeanu (principal) şi Bogdan Pârvu au
apreciat evoluţia lui Zegheru şi au fost de acord că cu el între buturi altele erau datele problemei şi rezultatul. Medicii i-au recomandat lui „Păsărilă” un repaus de zece zile, dar portarul Fortunei a zis că va reîncepe antrenamentele de la începutul săptămânii viitoare, uitând accidentarea de pe stadionul Viorel Mateianu din Boldeşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical A.S. Doiceşti - Voinţa Pietroşiţa 3-4 (1-2) Meciul a avut "sare şi piper"

Meciul s-a disputat la Doiceşti. Au marcat: Banu, R. Soare 2, respectiv Bârdeş 2, I. Gheorghe 2. Doiceşti: Vasiloiu -Jianu, Matei, Grigoraşcu, I. Mihai – V. Oprescu, Puiescu, E. Nicolae – Enache, Banu. A mai intrat A. Oprescu. Au lipsit: B. Nicolae, Pârvu, Zidăroiu, Albu, Pavel, Bratu. Antrenor, Vasile Grigoraşcu. […]