Published On: vin, iul. 5th, 2019

Poliţiştii din Dâmboviţa au acţionat la foc continuu în ultimele 24 de ore

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 22 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 22 de infracţiuni, dintre care 11 contra persoanei şi 6 contra patrimoniului. Pentru neregulile descoperite în teren, poliţiştii au aplicat 300 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 92.405 lei. Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în cuantum de 600 de lei şi au reţinut 10 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.
În dimineaţa zilei trecute, poliţiştii din Titu au oprit pentru control, pe raza localităţii Poiana, un autoturism condus de un bărbat din Văcăreşti.
În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>