Descinderi la persoane bănuite de furturi din locuinţe

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au descins la domiciliile a cinci persoane din Craiova, bănuite de comiterea unui furt dintr-o locuinţă, faptă comisă în luna mai a acestui an. Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.
Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La data de 4 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi Dolj, au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Craiova, la persoane bănuite de sâvârşirea infracţiunii de furt calificat. Persoanele în cauză, patru femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani, sunt bănuite că, la data de 15 mai a.c., ar fi sustras dintr-o locuinţă din Găeşti bani şi bijuterii din aur.
Prejudiciul cauzat este estimat la 100.000 de lei.
În urma descinderilor au fost indisponibilizate obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea infracţiunii. Activităţile de cercetare penală sunt efectuate sub îndrumarea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.
De asemenea, în cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii din Dâmboviţa au acţionat la foc continuu în ultimele 24 de ore

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 22 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 22 […]