Cu ranga a fost atacat un mecaninc într-un service auto din Moţăieni

Scene desprinse parcă din filmele, au fost surprinse de camerele de supraveghere într-un service auto din localitatea Moţăieni.Un bărbat de 39 de ani înarmat cu o rangă a atacat anga-jatii service-ului şi chiar l-a lovit pe un bărbat. Totul, după ce i-a alergat pe mecanici prin curtea firmei minute bune.
Martorii au sunat la 112 şi doar aşa au reuşit să-i facă pe cei doi să se mai calmeze. În urma incidentului victima a fost dusă la spital şi are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.
Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violente. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au fost sesizaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la faptul că nişte persoane provoacă scandal la un service auto din localitatea Moţăieni.O echipă de cercetare s-a deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, un bărbat de 39 de ani ar fi lovit cu o bară metalică un alt bărbat de 56 de ani, din Pucioasa.Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale, iar în urma examinării medico-legale, medicul legist a acordat 2325 de zile de îngrijiri medicale, în condiţii de evoluţie favorabilă, fără punere în primejdie a vieţii.Pe numele bănuitului, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu fond forestier şi salvare persoane în zona montană Zănoaga - Baraj Bolboci

In data de 22.08.2018, ora 10.00, pompierii dâmboviţeni au fost alertaţi prin 112 despre producerea unui incendiu la fondul forestier din zona montană a judeţului Dâmboviţa, mai exact, în zona Campingului Zănoaga, la sud de aceas-ta.Din primele date a rezultat că incendiul se manifestă la litiera şi vegetaţia uscată dintr-o […]