Vizită de lucru a conducerii CJ la Parcul industrial Moreni

0 0

Preşedintele CJD, Corneliu Ştefan, alături de vicepreşedintele Luciana Cristea, administratorul public al judeţului, Cristian Avanu şi directorul Direcţiei Infrastructură Locală, Vasile Dinu s-a întâlnit cu Mihai Petrescu, directorul societăţii, al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
În cadrul întâlnirii, preşedintele CJD, Corneliu Ştefan, a vizitat cele două noi hale date în folosinţă la finalul lunii iulie a.c., investiţii finanţate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu suma de 1.700.000 lei. Proiectul a vizat nu doar creşterea atractivităţii acestei zone pentru investitori, ci şi dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri dâmboviţean.
Totodată, preşedintele CJD a lansat ideea construirii unei noi hale, pentru care există terenul necesar, dar şi a unei reţele de hidranţi, care să rezolve nevoile actuale ale spaţiilor existente şi să răspundă cerinţelor agenţilor economici găzduiţi de parcul industrial de la Moreni. De asemenea, Corneliu Ştefan a solicitat conducerii parcului industrial să aibă în vedere ca lucrările de remediere, care vizează o parte dintre spaţiile construite în cadrul proiectului european „Lucrări de modernizare a infrastructurii la SC Moreni Parc Industrial SA”, aflate în perioada de garanţie, să fie făcute cu responsabilitate şi să ţină cont de prevederile contractuale.
La finalul întâlnirii, au fost analizate nevoile bugetare ale parcului, pentru investiţiile propuse în perioada următoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primarul Cristian Stan explică de ce a fost nevoie de suspendarea contractelor cu comercianţii din Piaţa 1 Mai

În şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal a fost aprobat proiectul de hotărâre prin care au fost suspendate raporturile contractuale cu comercianţii care îşi desfăşurau activitatea în incinta Pieţei 1 Mai. Vizavi de acest subiect, primarul Cristian Stan a explicat că reprezintă o modalitate prin care comercianţii de la etaj […]