Tribunalul Bucureşti a aprobat fuziunea prin „absorbţie” a UNPR de către PMP

pmpPrin intermediul unui comunicat de presă, PMP Dâmboviţa informează că, în data de 19 septembrie 2016, Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat în dosarul 28715/3/2016, admiţând cererea de înregistrare a protocolului de fuziune prin „absorţie” a partidului UNPR de către PMP.
Tribunalul „dispune înregistrarea în registrul special al Partidelor Politice a protocolului de fuziune prin „absorţie” a partidului UNPR de către PMP şi a documentelor ce au stat la baza aprobării fuziunii. Ia act de modificările intervenite în Statutul PMP aprobate prin Congresul partidului la data de 20.07.2016 şi dispune înregistrarea acestor modificări în registrul special.
Dispune radierea partidului UNPR din Registrul Partidelor Politice.
Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie formulată de intervenientul Vasiliev Marian. Ia act de renunţare la cererea de interveniţie formulată de interve-nientul Filip Adrian Nicolae. Cu drept de apel în 5 zile de la comunicare” -se arată în comunicat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vouchere pentru elevii care pun burta pe carte

Calitatea destul de scăzută a învăţământului românesc din ultimii 26 de ani scurşi de la Revoluţie le dă mari bătăi de cap aleşilor neamului, care vor să ridice cât de cât nivelul de pregătire a copiilor din România. Pentru a facilita accesul la educaţie, dar şi pentru a-i motiva pe […]