Teatrul Municipal Târgovişte vă aşteaptă cu noutăţi

Ş.E.
0 0

Conferinta PDL 30.01.2013Luna februarie debutează cu spectacole de marcă ale Teatrului Municipal, spectacole pe care trebuie să le (re)vedeţi neapărat, deoarece sunt extraordinare.
Vineri, 01 februarie, ora 19.00, la Sala Studio se joacă 102VIRGULĂ 7 de Erhard Schmied, în regia lui Victor Scoradeţ, un bun prilej de (re)întâlnire cu Dana Stîngă şi Costin Cambir.
Protagonistul piesei este un puşti de 16 ani, care se trezeşte în postura inedită de prezentator al unui mic post de radio. Dincolo de aventurile inerente unei astfel de situaţii, urmărim eforturile unui adolescent de a-şi găsi şi asuma o identitate, în ciuda dificultăţilor create de problemele părinţilor.
Sâmbătă, 02 februarie, ora 19.00, la Sala Tony Bulandra, aveţi parte de aventură cu ZECE NEGRI MITITEI de Agatha Christie, în regia lui Eugen Gyemant, cu Marin Grigore, Cosmina Lirca, Antonia Ionescu, Cătălin Babliuc, Maria Nicola, Corneliu Jipa, Ştefan Ştefănescu, Ana-Maria Oglindă, Radu Câmpean şi Mircea Silaghi.
„Zece Negri Mititei este o comedie neagră despre plăcerea secretă de a ne imagina victimele aflate în centrul atenţiei unui ucigaş misterios, atent şi grijuliu, care-şi cultivă crimele ca pe cele mai fragile şi delicate plante carnivore. Zece cetăţeni respectabili sunt invitaţi să participe la un joc de societate, pe o insulă pustie din nord, unde singura construcţie este o casă luxoasă şi stranie, în care va muri fiecare, rând pe rând, până când nu va mai rămâne nici unul”. Eugen Gyemant
Copiii sunt invitaţi sâmbătă, 02 februarie, ora 11.00, la Sala Mihai Popescu, pentru o întâlnire cu MOTANUL ÎNCĂLŢAT de Charles Perrault, în regia lui Alin Antemir.
În fine, puteţi încheia săptămâna duminică, 03 februarie, ora 19.00, cu OPPOSITES ATTRACT de Bruce Kane, în regia lui Florin Piersic Jr.
O comedie amară despre cupluri – „… Vă rog pe voi, spectatorii, cei care aţi decis să vă rupeţi o oră şi ceva din timp şi să veniţi să vedeţi poveştile închipuite de la teatru, să nu uitaţi să vă închideţi telefoanele mobile şi să-i preţuiţi pe actorii voştri”. Florin Piersic jr.
Preţul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 5 lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prosperitatea României, franjuri

Dezvoltarea economică a României bate pasul pe loc. A trecut o lună deja de când noul val de scumpiri a dat peste cap firavele speranţe de prosperitate. Puterea de cumpărare a monedei naţionale nu s-a redresat nici cel puţin în limitele asigurării unui lamentabil, totuşi, trai decent. Valul de scumpiri […]