Published On: mar, iul. 2nd, 2019

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Dâmboviţa, are o staţie nouă de producere de oxigen

nichiduta.ro

Conducerea CJ Dâmboviţa, autorităţile centrale dar şi echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, au făcut front comun şi îşi dau tot interesul în ceea ce priveşte creşterea calitativă a serviciilor medicale. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Dâmboviţa, are de vineri, 28 iunie 2019, o staţie nouă de producere de oxigen, realizată de CNI printr-o investiţie cu o valoare de 3,17 milioane lei. Clădirea staţiei, recepţionată are o suprafaţă de 118.40 mp, a fost construită de la zero iar de staţia de oxigen beneficiază toţi cei 890 de pacienţi din cele 25 de secţii şi compartimente.
Chiar preşedintele CJ, Alexandru Oprea a ţinut să facă câteva precizări pe acest subiect, afirmând faptul că CNI continuă să investească în sănătate, în unităţile spitaliceşti din Dâmboviţa, un exemplu concret fiind obiectivul de investiţii „Construire staţie producere oxigen în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte”, recepţionat la sfârşitul săptămânii trecute. Necesitatea şi oportunitatea acestei investiţii sunt evidente, dat fiind faptul că ulterior implementării staţiei de oxigen, cheltuielile spitalului vor fi reduse considerabil, unitatea medicală beneficiind de o instalaţie proprie de producere a oxigenului.
Demersuri susţinute la CNI
pentru reabilitare, modernizare şi extindere Secţie boli infecţioase
Preşedintele CJ, Alexandru Oprea nu a omis să amintească faptul că a avut o serie de discuţii cu reprezentanţii CNI şi în privinţa urgentării demersurilor în vederea obţinerii finanţarii pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare, modernizare şi extindere Secţie boli infecţioase” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Clădirea a fost construită în anul 1940 şi necesită lucrări de modernizare, consolidare şi extindere pentru a funcţiona în parametrii optimi şi a corespunde normativelor in vigoare. Concret, vorbim de o investiţie aproximativ 6.000.000 lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro