Reabilitarea şi modernizarea Dispensarului Uman, o prioritate la Răzvad

dispensar-razvadIn comuna dâmboviţeană Răzvad a fost demarat un amplu proiect ce vizează îmbunătăţirea condiţiilor din sistemul sanitar. Concret, este vorba despre proiectul care la acestă dată este realizat în procent de 85% şi vizează reabilitarea şi modernizarea Dispensarului Uman, un obiectiv care timp de 26 de ani a fost dat uitării de fosta administraţie. Dispensarul Uman este cuprins într-un amplu proiect de modernizare cu finanţare pe OG 28, în valoare de 790.000 lei şi care la acest moment s-a blocat şi asta datorită faptului că firma constructoare a intrat în insol-venţă. Edilul Emanuel Spătaru ne-a declarat zilele trecute că la acest moment analizează foarte bine situaţia cu legea în faţă pentru a găsi o soluţie de rezolvare în cel mai scurt timp. La capitolul Asistenţă Socială, comuna Răzvad pune lucrurile la punct. La acest moment mai sunt 92 de beneficiarii pe Legea 416 privind ajutorul social. Edilul Emanuel Spătaru a spus că acesti beneficiari sunt în continuă scădere şi asta pentru că foarte mulţi refuză să presteze orele de muncă în folosul comunităţii potrivit legii.
Creşterea gradului de colectare a taxelor şi impozitelor locale reprezintă o altă prioritate pe agenda autorităţilor comunei Răzvad. La acest momemt procentul de colectare este de 70%.
În Consiliul Local Răzvad primează interesul cetăţeanului, toţi consilierii şi-au dat mâna şi împreună contribuie la dezvoltarea comunei.
Şi politica se regăseşte pe agenda primarului
Social-democraţii din comuna Răzvad îşi pregătesc temeinic strategia campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016. Primarul Emanuel Spătaru a spus că va pune umărul la această campanie şi a venit şi cu o serie de argumente ce îl determină să lupte pentru câştigarea alegerilor parlamentare de către PSD. În primul rând edilul a punctat lipsa de interes din parte Guvernului technocrat privind atragerea fondurilor europene şi nu în ultimul rând Emanuel Spătaru a subliniat faptul că în acest moment s-au sistat finanţările pe OG 28, lucru care nu s-a întâmplat pe timpul guvernului Ponta. Ideea principală, susţinută de primarul PSD, Emanuel Spătaru este că pe 11 decembrie România trebuie să dea un Guvern competent care să sprijine administraţiile locale şi acel guvern nu poate fi decât cel oferit de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Festivitate de deschidere a anului universitar în Campusul UVT

Studenţi, membri ai mediului academic şi reprezentanţi ai administraţiei publice şi judeţene au participat, sâmbătă dimineaţă, la festivitatea de deschidere a anului universitar, organizată în Campusul Universităţii Valahia. După o scurtă slujbă religioasă, Călin Oros – rectorul universităţii, a arătat că este un an deosebit, în cursul căruia instituţia va […]